Sinop Huzurevinde Türk Halk Müziği Konseri

Ayancık Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde oluşturulan Türk Halk Müziği Korosuna Yüksekokulumuzu temsilen katılan; Müdürümüz Öğr.Gör.Recep AYKAN, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Dr.Günseli ACAR, Öğr.Gör. Hakan ALİUSTA, güvenlik görevlimiz Gülay ÖZER ve İŞKUR personelimiz İlker Yıldırım Ünal Sinop Huzurevinde kalan değerli yaşlılarımıza konser verdi.

Her kesimden kişinin bulunduğu koro, söylenen türkülerle ve samimi sohbetlerle yaşlılarımızla hoş vakit geçirdi.

Solo olarak icra ettiği türküyle programa katkı sağlayan Sayın AYKAN, kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu, bu tarz sosyal etkinliklere Yüksekokul olarak her zaman destek vereceğini belirterek, başta Ayancık Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hanife Başar ÖZCAN’a, koronun mimarı Deniz ÇAPKAN ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Basında Üniversitemiz