Ayancık MYO Ailesi Dış Paydaşlarıyla İftarda Buluştu

Dış paydaşlarımız Ramazan ayı vesilesiyle öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yüksekokulumuz Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Ayancık Belediye Başkan Vekili Sayın Seyfi ÖZER, Belediye Başkan Yardımcısı Adem TURAN,

İlçe kamu kurum temsilcileri, Değerli Ayancık Esnafı ve Ayancık Sakatlar Derneği üyeleri katıldı.

Yüksekokulumuzun faaliyetlerinde devamlı desteklerini gördüğümüz ilçe yerel yönetimi, Kamu kurum ve kuruluşları ile Ayancık Yükseköğrenimini ve Öğrencilerini Destekleme Derneğinin yaptığı yardım faaliyetlerine yüksek oranda ekonomik katkıda bulunan değerli esnafımızın, davete katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör.Recep AYKAN, Bu faaliyetlerin artarak devam etmesinin ilçemize ve öğrencilerimize daha güzel sonuçlar getireceğine inandığını kaydetti.  Misafirlerimize Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız; Öğr.Gör.Dr.Günseli ACAR ve Öğr.Gör.Şemseddin ULUÇAM, Okulumuz Engelli Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Melek Şardağ KARABULUT ve Yüksekokul Sekreteri Umut EKREN eşlik etti.