Mezuniyet Töreni Çoşkusu

2018-2019 Akademik Yılında Üniversitemizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, aileleriyle birlikte mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.

Bu yıl ilk kez Üniversitemiz Spor Kompleksinde gerçekleşen törene; Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanımız Sayın Barış AYHAN, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanımız Sayın Kıdemli Albay Halil ALTINTAŞ, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Kurum amirleri, Akademik ve İdari personelimiz ile mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerimiz ve velileri katıldılar.

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, tören geçişiyle başladı. Geçiş esnasından katılımcılar da alkışlarıyla mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerimize eşlik ettiler.

Ayancık Meslek Yüksekokulu 1.si Çocuk Gelişimi Programı öğrencimiz Aleyna ÖZEL, Üniversitemiz Önlisans üçüncüsü oldu. Plaketini Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL’ın elinden aldı.

Ayancık Meslek Yüksekokulumuz 1.si Çocuk Gelişimi Programı öğrencimiz Aleyna ÖZEL'e Müdürümüz Sayın Öğr.Gör.Recep AYKAN da plaket ve başarı belgesini takdim etti. Müdür Yardımcımız Sayın Öğr.Gör.Dr.Günseli ACAR  Meslek Yüksekokulumuz 2.leri Seyhan Nur ÖZTÜRK ile Derya KOÇ'a , Müdür Yardımcımız Sayın Öğr.Gör.Şemseddin ULUÇAM Meslek Yüksekokulumuz 3.sü Arife ÖLÇÜOĞLU'nun plaket ve başarı belgelerini takdim etti.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.