Yüksekokulumuz Öğretmenlerimizi Misafir Etti

Ayancık ilçemiz öğretmenleri seminer çalışmaları kapsamında Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör.Recep AYKAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Dr.Günseli ACAR ve Öğr.Gör.Şemseddin ULUÇAM Yüksekokulumuzla ilgili tanıtım sunumu yaptı. Sunumda, Ayancık Meslek Yüksekokulumuzun misyonu, vizyonu, kalite politikası, mevcut ve yeni açılan bölümleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, üniversite-sanayi işbirliği için yapılan faaliyetler,  sosyal sorumluluk, kültürel ve sportif etkinlikleri, dış paydaşlarla işbirliği içinde yapılan faaliyetler, tanıtım faaliyetleri, üniversitemizin öğrencilere tanıdığı olanaklar hakkında bilgi verildi.