Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından, Akademik Birimlerimizde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik tanışma toplantısı ve engelli öğrenci temsilcisi seçimi düzenledi.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, Yüksekokulumuz Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Sayın Öğr.Gör.Selin KARAMAN ve öğrencilerimiz de katıldı.

Özel gereksinimli öğrencilerimizin görüş ve fikirlerini yansıtmak, bununla birlikte koordinatörlük çalışmalarında yer almak isteyen öğrencilere imkan tanımak amacıyla düzenlenen toplantıda; Üniversitemiz Engelli Öğrenci Temsilciliğine Yüksekokulumuz öğrencisi Emin OKUMUŞ asil olarak seçilirken, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Murat Deniz ŞEKERCİ de yedek temsilci olarak belirlendi.